Skal du også smage den nye kalveburgerbøf fra Danish Crown?

Danish Crown byder her på en saftig bøf til dig, der gerne hopper med på burger-vognen.

Forestil dig den perfekte spiseoplevelse. Den slags hvor smag, konsistens og al det, der er gået forud for oplevelsen er foregået med kvalitet og dyrevelfærd som højeste prioritet. En sådanne oplevelse kan du forventningsfuldt se frem til i kalveburgerbøffen fra Danish Crown beef.

Dedikeret til det gode kalveliv

Kalveburgeren er en del af Danish Crowns Dansk Kalv-koncept, og det betyder, at der i produktionen har været nøje specifikationer, som skal overholdes; de bygger på landmandens egenkontrol og ekstern og uvildig kontrol. Du finder desuden krav om 100% dansk opdrættede kvæg og god dyrevelfærd gennem hele kalvens liv.

Her får du din nye yndlings-opskrift på kalveburger.

Kalveburger med ristede svampe

Tilberedning


Dressing
Bland Ingredienserne til dressingen og smag til med citronsaft, salt og peber.

Karameliserede løg

Løg skæres i skiver og steges i smør på en middelvarm pande til de bliver helt bløde og begynder at tage farve. Balsamico/æbleeddike tilsættes og koges næsten helt væk. Sukker drysses på og karamelliseres.

Ristede svampe
Svampe ristes på varm pande i smør og krydres med salt og peber. Steg kalveburgeren og bacon. Bollen smøres med syrlig dressing. Salat og karamelliserede løg lægges på underbollen, kalveburger lægges ovenpå og derefter svampe, ost, sprød bacon og til sidst overbollen.

Velbekomme!

Ingredienser


Bolle, Dansk Kalv burger, hjertesalat, karamelliserede løg, ristede svampe, syrlig frisk dressing, ost og sprød bacon

Karamelliserede løg: 2 store løg, smør til stegning, 2 spsk. balsamico eller æbleeddike, 1-2 spsk. sukker og lidt salt

Ristede svampe: Svampe, f.eks. champignon eller Karl Johan, smør til stegning og salt og peber.

Syrlig frisk dressing: 100 g mayonnaise, 300 g græsk yoghurt 10 %, 40 g hakkede cornichons, 40 g hakkede kapers og 5 g hakket purløg

Find produkter fra Danish Crown Beef

Køb her  

Seneste nyheder