Sponsoreret indhold
Nyt, nemt og lækkert i køkkenet
Polar Seafood præsenterer lakserouladen – nu i mindre tapas-udgave!
Røgede roulader i mini-udgave
Fiskeentusiasterne hos Polar Seafood har lavet deres populære roulader i en tyndere udgave, som gør den endnu mere dekorativ på tallerkenen. Den kan fx skæres i skiver eller i skråt-skårne tårne. Den mindre diameter betyder, at andelen af laks er langt mere markant.
Rouladen er lavet i hånden
Skiver af den fineste tørsaltede, koldrøgede norske laks rulles omkring den lækre, hjemmelavede mousse. Tag rouladen ud af fryseren40-0 minutter før servering. Efter optøning i 20 minutter skæres rouladerne ud med en takket kniv, og efter yderligere ca. 30 minuters optøning er skiverne klar til servering som delikat tapas, flot anretning på buffeten eller som lækre forretter.
Prøv lakserouladen med frisk grønkål, tranebær og valnødder på leje af selleripuré. Det får du en opskrift på herunder:
Tilberedning
Rens knoldsellerien, skær den i grove tern, og kog den mør. Afkøl den let, og blend den med smør, til den er jævn.
Pluk grønkålen i mundrette stykker, riv osten fint, og bland begge dele op med kefir. Lad salaten marinere en times tid.
Bland sukker og tranebær fra frost, og lad det marinere minimum 2 timer.
Sæt grønkålen til afdrypning, og fordel puréen. Grønkålen kommes på, og fiskestykker drysses ved. Pynt med valnødder og tranebær samt nogle dråber trøffelolie.
Ingredienser
500 g lakseroulade med flødeost og rød Cavi-Art, 200 g smør, 350 g frisk grønkål (ribbet), 100 g parmesanost, 3 dl kefir, 100 g sukker, 200 g tranebær (frost), 150 g hele valnøddekerner, 1 stk. knoldselleri og 2-3 spsk. trøffelolie.