Kig forbi til Torvedag hos Dagrofa Foodservice

Du får for sidste gang i år unik mulighed for at komme helt tæt på danske brands inden for fødevarebranchen, når vi rejser rundt i landet for at give inspiration til dit professionelle køkken!

Har du også savnet at komme ud og blive inspireret? Forsamlingsforbud, aflysninger og lokale nedlukninger har fyldt meget det seneste års tid – så kom med til Torvedag i vores butikker, hvor du kan lade dig inspirere af nogle af Danmarks største fødevare-entusiaster.

Hvad er Torvedag?

I Dagrofa Foodservice tager vi i løbet af vinteren 10-15 af vores leverandører med på roadshow i Danmark. På tværs af landets fem regioner kan du møde dem, som står bag de varer, din forretning allerede bruger – og dem I måske for brug for.

Vores roadshow udspiller sig som en Torvedag på butikkens parkeringsplads, og her får du mulighed for at snakke med nogle af de største virksomheder inden for den danske fødevarebranche. Her kan du møde brands som Arla, Danish Crown, Lantmännen Unibake, Rynkeby og mange flere!

På dagen vil du blive mødt af smilende personale og skarpe leverandører, som står klar til at dele ud af deres viden, inspiration og ikke mindst lækre smagsprøver – vi sørger selvfølgelig for kaffe og vand, så du kan slukke tørsten mellem dine stop rundt på pladsen.

Hvornår sker det?

I løbet af vinteren kan du kvit og frit deltage på lige så mange Torvedage, som du lader dig friste af. Her er en oversigt over Torvedagene i landets fem regioner:

  • Torsdag 4. november kl. 10-13 – Dagrofa Foodservice Amager
  • Torsdag 11. november kl. 10-13 – Dagrofa Foodservice Kolding
  • Torsdag 18. november kl. 10-13 – Dagrofa Foodservice Thisted
  • Torsdag 25. november kl. 10-13 – Dagrofa Foodservice Holbæk
  • Fredag 2. december kl. 10-13 – Dagrofa Foodservice Herning

Hvem kan deltage?

Vi byder alle velkommen til at tage del i festlighederne på parkeringspladsen. Hvad enten du er kunde i Dagrofa Foodservice, eller hvis du blot ønsker at blive inspireret, kan du komme forbi, når vi slår teltene op ved en butik nær dig.

Vi glæder os til at se dig til Torvedag hos Dagrofa Foodservice.

Seneste nyheder