Dagrofa S-Engros skifter kædedirektør

Dagrofa S-Engros’ kædedirektør, Peter Ryhmer, fratræder sin stilling efter fire år i spidsen for den ekspanderende cash & carry forretning.

Beslutningen om at afslutte samarbejdet skyldes et ønske om at tilføre virksomheden nye og andre kompetencer, der endnu tydeligere matcher Dagrofa S-Engros’ strategi.

”Peter Ryhmer har i en årrække ydet et stort bidrag til FoodService Danmark og i særdeleshed Dagrofa S-Engros, som står historisk stærkt i markedet. Jeg vil gerne takke Peter for at have ført S-Engros frem til en stærk position, hvorfra vi nu vil vokse forretningen yderligere. Vi har vurderet, at tiden er kommet til at få nye kræfter i spidsen for virksomheden, der står over for at tage afgørende skridt fremad i en spændende og positiv udvikling”, siger Henrik Clausen, adm. direktør i FoodService Danmark.

Indtil en ny kædedirektør for Dagrofa S-Engros er på plads, vil funktionen midlertidigt blive varetaget af Henrik Clausen, adm. direktør i FoodService Danmark.

For yderligere information kontakt venligst:

Adm. direktør i FoodService Danmark, Henrik Clausen, på telefon 4070 2903

Fakta:

FoodService Danmark er ejet af Dagrofa aps og omsætter for godt 4,5 milliarder om året og beskæftiger ca. 1.100 ansatte. Virksomheden består af Dagrofa S-Engros, som med 30 engrosbutikker er Danmarks største cash & carry grossist, og Catering Engros, som er totalleverandør af fødevarer til professionelle. Derudover er FoodService Danmark hel eller delvis ejer af selskaberne: HKI Ost, KødGrossisten og Prima frugt.

Seneste nyheder