Dagrofa Engros – din detail grossist

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi fra 2. marts er klar til at slå dørene op til vores nye butik Dagrofa Engros, hvor vi har samlet alle vores detailvarer under ét tag. Med Dagrofa Engros sætter vi fokus på kiosker og købmænd og deres behov, og vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken! Besøg Dagrofa Engros på Mileparken 16 i Skovlunde.

Professionel leverandør til detail

Prisfokuseret, stærkt vareudvalg, sæsonrelevant og nemt. Det er nogle af de ord, der beskriver Dagrofa Engros. Læs her, hvad det helt præcis betyder for dig og din forretning.

Prisfokuseret, stærkt vareudvalg og sæsonrelevant

Der skal altid være flere gode grunde til at vælge Dagrofa Engros – og den gode pris skal uden diskussion være én af dem. Det skal kunne betale sig for dig at vælge Dagrofa Engros, og derfor er den faste, skarpe pris og de ekstraordinært gode tilbud altid en naturlig del af pakken.

Dagrofa Engros er specialiseret i detail og har derfor udelukkende fokus på at sammensætte det skarpeste og mest relevante sortiment til kiosker og købmænd. Vareudvalget er altid tilpasset sæsonen, tidens trends og ikke mindst de behov, som vi ved, der altid er der. Sortimentet er derfor både bredt og dybt og dækker over alle relevante kategorier – fx drikkevarer, konfekture og tobak.

Hos Dagrofa Engros følges året og de forskellige sæsoner tæt, så du altid kan finde det, du efterspørger. Uanset om det er jul, pinse eller is-sæsonen, der står for døren, kan du i butikken i Skovlunde altid finde de varer, som du skal bruge, når du skal bruge dem!

Nemt

Som kioskejer eller købmand ved vi, at du har travlt. Derfor arbejder vi i Dagrofa Engros konstant på at tilbyde løsninger, som er målrettet dine behov, og som gør det så nemt som muligt for dig! Vi kombinerer den nemme løsning med den gode pris.

Professionel leverandør til detail

I Dagrofa Engros sætter vi fokus på kiosker og købmænd og deres behov!

Se tilbud fra Dagrofa Engros   Find vej til butikken

Seneste nyt