Vigtig info om Coronavirus

I Dagrofa Foodservice vil vi gøre det nemmere at gøre det bedre, og vi står derfor sammen med vores kunder i kampen mod Coronavirus, da vores kunders og vores medarbejderes sundhed og sikkerhed har vores højeste prioritet.

Hvad gør vi?

I Dagrofa Foodservice tager vi som alle ansvarlige virksomheder vores forholdsregler i forhold til at sikre leveringssikkerheden under et Coronaudbrud, ligesom vi aktivt arbejder med at minimere smitterisiko på vores arbejdsplads og hos kunder. Vi følger de til enhver tid gældende anbefalinger fra sundhedsmyndighederne i Danmark på sst.dk.

Du kan her se, hvilke forholdsregler vi har gjort i Dagrofa Foodservice for at sikre vores kunder og medarbejder bedst muligt mod smitte. 

Hvad kan du gøre?

Vi guider her til, hvordan du kan beskytte dig, dine medarbejdere, dine kunder og din virksomhed mod udbruddet af Coronavirus.

Det er desuden vigtigt at fremhæve, at Fødevarestyrelsen understreger, at Coronavirus ikke smitter gennem mad men via dråber fra host og nys fra smittede personer, som overføres gennem slimhinder i mund, næse og øjne. Læs mere fra Fødevarestyrelsen om Coronavirus for restauanter, kantiner og andre fødevarevirksomheder her.

 

 

Optimer din forretning og reducer dine udgifter

Begræns smitterisikoen i din forretning